Mijn werkwijze

Een 2e spoortraject heeft meestal een behoorlijke impact op de werknemer. Ik hoor heel vaak: “Ik heb hier niet om gevraagd en dan raak ik ook nog mijn baan kwijt”.

Of: “Het kost me al heel veel tijd en energie om te werken aan mijn herstel en om op te bouwen in mijn eigen werk. Waarom moet ik dan zoeken naar ander werk bij een andere werkgever?”. Daarnaast zijn er vaak heel veel vragen en/of is er onduidelijkheid over het (kunnen) werken in de toekomst, de aanvraag van de WIA, de keuring door het UWV en de hoogte en duur van een uitkering.

Maar een werkgever heeft ook vaak vragen. Bijvoorbeeld: wat kan en moet ik doen en hoe? Doe ik wel voldoende?

Om deze reden kunnen zowel de werknemer alsook de werkgever rekenen op mijn deskundig en onafhankelijk advies in deze complexe materie, én op mijn neutraliteit.